Zwaar werk
Door: Corry en Ad
Blijf op de hoogte en volg Ad en Corry
08 Augustus 2016 | Duitsland, Kipfenberg
Dit weekend waren er Limesfeste hier in het dorp en de omgeving. Het is een volksfeest op z’n Romeins. De vrouwen/meisjes lopen allemaal in Trachtenkleider en de mannen/jongens hebben een Lederhose aan. Vlakbij onze camping is het feestterrein compleet met kermis en enorme feesttent. Er zitten/staan zo’n 2 tot 3 duizend mensen in. Op het podium staat een dweilorkest die de mensenmassa opzweept. Die gaan dus op de banken staan met hun grote pullen bier van 1 liter en zwieren mee op de muziek. Je bent bang dat ze door de banken zakken. Sommigen zijn ook niet zo nuchter meer!! De volle bierpullen, loodzwaar, worden rondgebracht door een aantal potige dames. Ad wil ook een pul bier. Corry helpt een beetje, maar Ad krijgt de pul niet leeg.
Tot nu toe hebben we in restaurantjes gegeten. Voor Hollandse begrippen zijn de prijzen idioot laag. Maar voor vanavond hebben we een visje uit onze vriezer gehaald en gaan we voor de caravan aan de klungel. Het vakantiegevoel is er.
08 Augustus 2016 - 13:46
Corrie:
Klinkt goed! Heel fijne weken toegewenst. Geniet van al het mooie om je heen en van elkaar! -
08 Augustus 2016 - 15:59
Jan Mieke:
Hoi Corry en Ad,
Fijn, om te weten, dat het goed gaat.
Hier ook, Max is nu keurig jullie gras aan het maaien. Goed hé!
We houden hem in de gaten.
groetjes