Verrassende laatste dagen
Door: Corry
Blijf op de hoogte en volg Ad en Corry
04 September 2014 | Frankrijk, Bédoin
’s Avonds eten we bij de caravan en later is er een soort sjoelavond bij het kasteel op de camping. Naast de ons bekende sjoelbakken, zijn er ook, die gedeeld zijn met één gat in het midden. Je krijgt 5 stenen en die moet je door dat gat naar de overkant en je tegenstander mikken met een elastiek. Er is veel herrie en veel gelach. Behalve een paar kinderen hebben vooral al die opa’s en oma’s veel lol.
Vanmorgen maar eens gestart met tennissen. Maar dit keer hadden we geen 2 banen voor ons alleen. Er waren meer gegadigden. De Fransen naast ons wilden wel even met ons dubbelen. Wij versloegen ze met 6-1: onze eerste internationale overwinning.
Het ontbijt is dus laat, lijkt wel brunch. De auto staat nu voor de deur en dat weten we. Er is veel belangstelling en we komen niet aan het opruimen toe. Een Belgisch echtpaar die achter ons in een gîte zit, een soort vakantiehuisje, nodigt ons uit om hun huisje te bekijken, nadat ze onze auto hebben bewondert. Ze wilden eigenlijk gaan koken. Ze eten 4 x per dag!!!! Maar het e.e.a. dat mondt uit in een fles rosé samen leeg maken. Daarna gaan wij toch echt even aan de koffie en ruimen de tent op.
En nu, vanavond, rest ons, na vanmiddag een paar uurtjes zwembad met boek, een wijntje op het terras en een laatste glaasje wijn bij de caravan (want dan is de fles leeg), mooi aankleden en naar het restaurant voor een heerlijk laatste diner op deze camping. Morgenochtend gaat de wekker vroeg en dan doen we een poging vóór 09.00 uur van deze camping te vertrekken. We hopen Metz te halen, maar dat zien we dan well. We vonden het weer leuk om jullie over onze belevenissen te vertellen én we vonden het heel leuk reacties van jullie krijgen. Tot ???
Liefs Ad en Corry
04 September 2014 - 19:49
Judith:
Bedankt voor het kaartje xxx ons -
04 September 2014 - 21:02
Henny:
Een goede reis naar huis,en thuis nog eens na genieten van een mooie vakantie.
Een lieve groet; Hans en Henny -
04 September 2014 - 21:32
Henriëtte:
Ha Ad en Corry
We genieten echt van jullie reisbelevenissen verhalen, altijd zo mooi beeldend omschreven!
Jullie zijn ook echt geen stilzitters en zoeken de lol op of maken die zelf!
Met of zonder wijn!
Een goede en veilige terugreis en tot gauw!
Henriette -
04 September 2014 - 22:23
Knud Supont:
Hello from Denmark.
We followed your holidays , and we are sure, that you have enjoyed it every minute.
Drive carefully on your way back home to Veghel.
Love Knud and Bodil