Stapvoets naar Damüls
Door: Ad en Corry
Blijf op de hoogte en volg Ad en Corry
28 December 2014 | Oostenrijk, Damüls
Afijn, na een welverdiende nachtrust met een verbeten gevecht om de centimeters en een lekker ontbijt, moesten we nog een kleine 200 km naar Hoitel Madlener in Damüls. Ad moest wel eerst de auto sneeuw en ijsvrij maken, want behalve sneeuw had het ook lekker gevroren. Het weer werd er ook niet beter op. In Oostenrijk, even buiten de autobaan, besloot Ad toch maar de sneeuwkettingen aan te brengen, wat overigens geen overbodige luxe bleek te zijn. Dat aanbrengen is nog een ware toestand in sneeuw en kou. Maar tenslotte dachten we het toch “geschaft” te hebben. Met een vaartje van 30 km/uur ging het verder. Nog 35 km te gaan. Het stukje vanaf de autobaan tot het hotel duurde dus nog 2,5 uur.
Maar we zijn er! Vanmiddag even gewandeld en het een en ander verkend. Vanavond is het gala avond in het hotel en worden we om 18.30 uur aan de bar verwacht voor een glaasje sekt. Daarna gezamenlijk diner.
Als morgen de zon schijnt gaan we de pistes verkennen. En zo niet dan verzinnen we iets anders. Ten slotte liggen de sneeuwkettingen nog op de autobanden.
28 December 2014 - 17:49
Henk En Toke:
Ja, wat een sneeuw hè. Endanzo'n eind rijden. Maar jullie hebben het heelhuids gehaald. Dus nu genieten. Heel veel plezier en zonder brokken en beenbreuken weer thuis komen.
Geniet er lekker van. -
28 December 2014 - 18:46
Marjolein:
Fijn te weten dat jullie de heenreis veilig hebben afgelegd. Met in gedachten de twee kennissen die vrijdag minder fortuinlijk waren (alleen blikschade, maar toch) zag ik met angst en beven remko heen weer naar Nijmegen schuifelen en jullie op weg gaan. Allemaal goed afgelopen. Genieten maar! -
28 December 2014 - 22:48
Joost:
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Vandaag nog aan jullie gedacht of jullie nog aan het rijden waren in de sneeuw. Jullie daar lekker genieten van de sneeuw, wij hier ook nog een dagje. Morgen zal het wel dooien.
Veel ski plezier.