Changé route
Door: Corry en Ad
Blijf op de hoogte en volg Ad en Corry
13 Augustus 2015 | Frankrijk, Frontenac
Woensdagochtend worden we echter gewekt door onweer en regen. Dat is niet de bedoeling!! Maar even later schijnt de zon en wordt het weer erg warm. Wij stijgen op onze ijzeren rossen en verkennen de buurt. We zoeken het restaurant dat we op 13 augustus hebben gereserveerd voor een diner voor ons 9e jaar samen. De weg ernaartoe is zoeken. Er loopt hier een nieuw fietspad tot Bordeaux. Maar het duurt even voor we het gevonden hebben. Dus wat kilometertjes extra gefietst. Tenslotte vinden we het restaurant in Branne. Aan de buitenkant ziet het er niet uit, maar het moet er goed toeven zijn. Terug op de camping duiken we het zwembad in.
De avonden zijn warm. We eten laat en gaan slapen als het wat koeler wordt. ’s Nachts is er onweer en regen.
De weerberichten zijn niet zo goed voor de komende tijd hier. We denken dat we van ons schema gaan afwijken en vrijdag vertrekken naar zonnig Spanje, Zaragoza. Inpakken en wegwezen!
13 Augustus 2015 - 11:54
Henriette :
Ha Corry en Ad
Weer leuk om jullie verhalen te lezen en de fotos te bekijken.
Nog een goede en voorspoedige reis en een fijne zonnige vakantie.
gr Henriette -
13 Augustus 2015 - 12:57
Corrie:
Hallo Corry en Ad!
Jullie vakantie klinkt tot nu toe heerlijk!!!
Geniet van jullie etentje vanavond en vooral van elkaar!
Verder een heel fijne, ontspannen vakantie gewenst!
Liefs,
Evert en Corrie -
13 Augustus 2015 - 13:59
Marja:
Het ziet er allemaal weer heerlijk uit. Het blijft leuk om jullie zo te volgen.
Een fijne avond vanavond en eet lekker en op naar het volgende jaar.
Dikke kus, Marja en Jan -
13 Augustus 2015 - 15:15
Saskia:
Fijne avond samen! Liefs uit zonnig Zeeland ;-) -
13 Augustus 2015 - 16:32
Fery:
Gefeliciteerd met jullie negende!!! Ziet er allemaal weer super uit. En wij maar werken! Behalve nu dan ;-)...heb een paar uur vrij genomen en lig nu lekker op de bank in de tuin. Mooi tijd om alle reisverslagen van jullie vakantie te lezen. Het is hier nu zo'n dertig graden dus ook hier krijg je wel het vakantiegevoel. Moet alleen morgenvroeg weer over zijn, dan gaat de wekker weer om half zeven.
Jack nog een appje gestuurd dus die komt ook op tijd naar huis. Gaan we lekker bbq-en, Pennings had gelukkig nog wat lekkers liggen.
Alvast smakelijk voor straks, geniet ervan. Wij proosten straks hier op jullie jubileum!
XXX -
13 Augustus 2015 - 18:06
Jack:
Die druiven vinden wij terug in een heerlijk wijntje wat we nu aan het drinken zijn op jullie.
Misschien ietsje te vroeg maar dan doen we het morgen gewoon weer over. Alvast gefeliciteerd. J&F -
14 Augustus 2015 - 13:13
Hans EnHenny:
Een dag te laat.. maar nog gefeliciteerd .Het was gisteren hier warm.. Maar hebben savonds ook flinke onweers buien gehad..
En hebben jullie genoten van het etentje...Hier gaat het allemaal redelijk..
Een Lieve groet en ga lekker de zon op zoeken..xxxxxxx