Afscheid Barry
Door: Corry en Ad
Blijf op de hoogte en volg Ad en Corry
07 Oktober 2017 | Griekenland, Párga
In eerste instantie zagen we geen uitweg om de uitvaart bij te kunnen wonen puur omdat we te veel kilometers via de weg verwijderd zijn van Nederland. Maar bij nader inzien, gevoel en weer in staat zijnde helder te denken, hebben we naar andere wegen gezocht en ons licht opgestoken bij de reisverzekeringsmaatschappij. Al na een paar uur hadden ze voor ons een vlucht geboekt vanaf Preveza, een luchthaven hier in de buurt, naar Amsterdam. We gaan dus op dinsdagochtend met een taxi naar Preveza, nemen daar het vliegtuig naar Amsterdam en zien dan wel hoe we in Veghel komen. Dan kunnen we ’s avonds naar de condoleance van Barry en de volgende dag (11 oktober) naar de uitvaart/crematie. De verzekering heeft geregeld dat we op zaterdag 14 oktober weer terug kunnen vliegen naar Preveza. Vandaar weer naar de camping in Parga, waar onze camper staat. Na enige uitleg aan de campingbeheerder, mag de camper blijven staan binnen de veilige muren van het campingterrein. Dan ondernemen we zo langzamerhand met de camper de terugreis naar Nederland.
07 Oktober 2017 - 10:53
CORRIE:
Een heel goede beslissing. Heel veel sterkte komende week en daarna toch weer verder proberen te genieten.
Juist door zo'n gebeurtenis merk je weer hoe belangrijk het is om van het leven te genieten!
Wij vertrekken morgen naar Singapore, naar mijn (klein)kinderen.
Vanmiddag vieren we vast Everts 65ste verjaardag.
Liefs van ons beiden -
07 Oktober 2017 - 12:59
Judith:
Lieve Ad en Corry, wat een verdrietig bericht! Heel veel sterkte met het verlies van jullie zus en schoonzus. Wat fijn dat jullie toch bij het afscheid aanwezig kunnen zijn.
x Judith -
07 Oktober 2017 - 13:23
Henk En Toke:
Fijn voor jullie dat dit mogelijk is gemaakt door de verzekering. Fantastisch. Het is natuurlijk altijd prettig om die dagen bij elkaar te kunnen zijn. Om elkaarcte kunnen steunen en er voor elkaar te zijn. Een goede reis en heel veel sterkte de komende dagen.
Vooral voorzichtig aan.
07 Oktober 2017 - 17:55
JildauenPeter:
Het moet heel moeilijk voor jullie zijn geweest om zo'n bericht te ontvangen en je dan te realiseren dat je er misschien niet bij kunt zijn. Fijn dat het toch gelukt is dat te regelen.
Jildau & Peter -
07 Oktober 2017 - 18:35
Marjolein En Paul:
Wat goed dat jullie er zo toch bij kunnen zijn. Juist in droeve tijden kun je als familie elkaar steunen, juist door er te zien en het verdriet te delen. Het zal misschien daarna moeilijk zijn om de draad weer op te pakken, maar tegelijkertijd heb je nu de gelegenheid je meest dierbaren even te zien en te knuffelen. En... jullie hebben elkaar. Goed om dit samen zo te kunnen doen. Liefs van ons beiden. -
08 Oktober 2017 - 13:49
J&F:
Hoi Ad en Corry,
Is inderdaad een goede tip van Corrie om de reisverzekering in te schakelen.
Goed dat deze allert reageren zodat je tijdig aanwezig kunt zijn.
Nogmaals gecondoleerd en een goede terugreis .
Gr, en xxx J&F -
08 Oktober 2017 - 15:46
Marja:
Net terug van onze vakantie,open ik mijn mails en zie jullie bericht.
Gecondoleerd met het overlijden van Barry.Naar om op die afstand zo'n bericht te krijgen.Fijn dat jullie het zo goed hebben kunnen regelen met de verzekering.
Komende week veel sterkte gewenst,liefs , Marja